O nas

Ustanovitev podjetja

Podjetje Enerprom je bilo ustanovljeno l. 2001 kot specializirano podjetje za proizvodnjo in montažo el. energetske opreme: stikalnih blokov, kompenzacijskih naprav, krmilnih stikalnih blokov.

Kot specializirano podjetje proizvajamo stikalne bloke najvišjega kakovostnega razreda, tako v tehničnem smislu, z upoštevanjem vseh standardov s tega področja, kakor tudi po dizajnu.

Enerprom skupinska
IMG_0779

Elektro-energetska oprema

Vsakemu energetiku je jasno, da je elektro-energetska oprema vitalni del vsakega objekta, tako da je že pri načrtovanju teh naprav potrebno posvetiti veliko pozornost kvaliteti in zanesljivosti te opreme, saj so okvare ali v najhujših primerih havarije, zelo drage, tako z vidika izpada proizvodnje, kot z vidika varnosti ljudi in opreme.

Kvalitetna izdelava

Kot relativno majhno podjetje se lahko zelo hitro prilagajamo zahtevam naročnikov, tako po kratkih dobavnih rokih, kakor tudi po prilagajanju izdelkov na posamezne zahteve.

Našo usmeritev v razvoj ter doseganje visoke kakovosti vsekakor dokazuje naša referenčna lista in zadovoljni uporabniki. Stikalni bloki imajo vgrajeno stikalno opremo od različnih proizvajalcev, odvisno od zahtevnosti objekta in želja naročnika, seveda po konkurenčnih cenah.

delavnica
01010424

Vzdrževanje opreme

Vso našo opremo lahko učinkovito vzdržujemo, servisiramo, dograjujemo, predelujemo in nudimo tehnično podporo pri njenem načrtovanju.

Vsekakor ni zanemarljivo dejstvo, da so naši izdelki sestavljeni iz predfabriciranih elementov, ki so plod domačega znanja in jih imamo stalno na zalogi. Za vse naše uporabnike organiziramo izobraževanje za uporabo in vzdrževanje opreme.